Количката е празна
Към всички продукти

Детски стол за хранене Juicy

85,00 лв.

Производител: Cangaroo

Опции за покупка
Базова цена:

85,00 лв.

Моля изберете

Бебешки и детски магазин 'Сладурчета' и марка Cangaroo представят на Вашето внимание столче за хранене със следната характеристика:

 

Столчето може да се сгъне във форма, която позволява лесното му транспортиране от стая в стая или при пътувания. Седалката е оборудвана и с ръкохватка за по-лесно пренасяне. Сгъването става по следния начин: - приберете поставката за крачета; - освободете таблата за хранене от фиксиращото ремъче; - вдигнете я над облегалката за гръбчето и докато придържате облегалката, плъзнете бутона в задната основа на седалката наляво и го натиснете; - издърпайте облегалката леко нагоре и я натиснете напред. Основите ще се приберат автоматично една към друга. - завъртете таблата за хранене зад облегалката и леко я натиснете, докато се фиксира, за да не изпада при транспортиране.

Столчето е с уникален дизайн и лека и лесно преносима конструкция. То е оборудвано с 5 - точкови предпазни колани и мека подложка на седалката, която може лесно да се свали и почисти.

Таблата за хранене се регулира до 3 позиции на дължина. Тя лесно се фиксира към стола чрез коланче, разположено в предната част на седалката.

Основата на седалката е със специални отвори, които осигуряват по - добра циркулация на въздуха към меката подложка.

Продуктът е оборудван и с прибираща се поставка за крачета - за да я освободите, трябва да я плъзнете надясно и  издърпате напред към Вас.

Продуктът е предназначен за деца до 15 кг (6-36 месеца).

Продуктът се предлага в 3 цвята: бежов, зелен и червен.  

Характеристики

  • 5.80 кг, 7.00 кг
  • см
  • 44/17.5/67.5 см

Подобни продукти