Количката е празна
Доставка

УСЛОВИЯ И ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за покупка на стойност над 70.00 лв. за територията на цялата страна.

 

Преференциални цени за доставка ДО ОФИС на СПИДИ при поръчки под тази сума:

  • 4 лв. за цялата страна

Срокът за доставка е 1 работен ден след потвърждаване на складовата наличност на избраните продукти.

Преференциални цени за доставка ДО АДРЕС при поръчки под тази сума:  

  • 3,9 лв. за гр. София
  • 5 лв. за цялата страна

Срокът за доставка е до 2 работни дни в зависимост от зоната на населеното място и складовата наличност на избраните продукти.

Изключение са поръчките на дървени мебели (легла, гардероби, скринове и др.):

До офис на "Спиди" - 10лв на продукт.

До адрес на клиента - 20лв на продукт.

Поръчките, направени през почивни и празнични дни се обработват в първия работен ден. Например: ако сте направили поръчка в събота – поръчката Ви ще започне да се обработва в понеделник.

Поръчки,  направени до 11.00ч. в работен ден, се обработват в съответния ден. Поръчки, направени след 11.00ч, се обработват на следващия работен ден.НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ 

Заплащането е на място, при получаване на стоката (чрез наложен платеж) - сумата се заплаща на куриера в брой, а от него ще получите бележка за пощенски паричен превод или касова бележка.

ВАЖНО! Запазете документа удостоверяващ плащането (касова бележка, бележка за пощенски паричен превод), защото той ви е необходим, в случай на гаранционно обслужване на стоката.


ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ


Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай СЛАДУРЧЕТА  ЕООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. 
Потребителят е длъжен да съхранява получените от СЛАДУРЧЕТА ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия. 

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на СЛАДУРЧЕТА ЕООД. 

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента. 

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковката й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

ГАРАНЦИЯ НА ПРОДУКТИТЕ 


Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от СЛАДУРЧЕТА ЕООД или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати: 
адрес и телефон на оторизираните сервизи 
гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители гаранционен срок на закупената стока 

За всички продукти важат гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове важат единствено оригиналните гаранционни карти, с които е получена стоката. Освен гаранционната карта в много случаи се изисква валиден платежен документ, за да бъде уважена гаранцията. 
Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.